Business Lines Bucuresti

Firma Mouserent a dezvoltat un serviciu special de închiriere microbuze sau autoturisme cu șofer pentru transfer catre sau de la Aeroportul Henri Coanda Otopeni.

 

Am înțeles nevoile și cerințele clienților noștri, de aceea, prin intermediul serviciului de transfer către sau de la aeroport, firma Mouserent oferă mașini confortabile echipate cu cele mai noi sisteme de siguranță și aer condiționat, conduse de șoferi profesioniști, pregătiți special pentru a asigura confortul clienților noștri.

 

Fie ca veti calatori individual sau într-un grup mai mare de prienteni, ori călătoriți cu familia în vacanță și aveți un volum mare de bagaje sau dacă veti călători în interes de afaceri, firma noastră vă asigură transferul către sau de la Aeroportul Henri Coanda Otopeni în condiții de deplină siguranță și confort la prețuri accesibile.

 

Respectarea orelor stabilite, autoturismele dotate cu elemente de maximă siguranță și echipa de conducători auto profesioniști, ne pozitionează printre cele mai căutate companii din Bucuresti și județul Ilfov pentru serviciului de transfer către sau de la Aeroportul Henri Coanda Otopeni.

 

Pentru serviciul de transfer de la Aeroportul Otopeni spre Bucuresti sau retur, avem urmatoarele tipuri de autoturisme disponibile:

– Skoda Octavia > 15 Euro +20% reducere pentru optiunea tur-retur

– VW Transporter T5 > 25 Euro +20% reducere pentru optiunea tur-retur

– Mercedes VITO > 35 Euro +20% reducere pentru optiunea tur-retur

Pentru transport de la aeroport catre alte destinatii din tara pretul este de 1,3 RON/ KM.