Despre

Încă de la înfiintare, firma Mouserent a avut ca scop primordial mulțumirea pe deplin a clienților aflați în căutarea unei soluții de optimizare a serviciilor de transport, prin soluții de închirieri autoturisme cu sau fără șofer, transportul copiilor la grădiniță sau școală, transfer rapid la sau de la aeroport sau chiar închirieri auto pe termen lung.

 
Această viziune a făcut ca in mai puțin de 10 ani firma Mouserent să crească rapid, astel încât să dețină o flota auto proprie achiziționată în conformitate cu cerințele pieței de închirieri auto. În prezent firma Mouserent dispune de o flota de peste 20 de autoturisme din care 19 turisme și 5 Minibus -uri cu utilizare multiplă.

 
Diversificarea activitații de închirieri auto a venit ca urmare a numeroaselor solicitări din partea clienților noștri fideli, astfel că in anul 2010 am început activitatea de transport copii la școală, grădiniță, petreceri și alte activități extracurriculare, cu Minibus-uri dar și cu autoturisme din clasa medie pentru transport individual.

 
Respectarea orelor din programul copiilor, autoturismele dotate cu elemente de maximă siguranță și echipa de conducători auto profesioniști, ne pozitionează printre cele mai căutate companii ce prestează servicii de transport copii în Bucuresti și Ilfov. Întelegem faptul că parintii trebuie sa își împartă programul zilei între programul copiilor, care fie că merg la grădiniță, școală sau activități extracuriculare ( dans, sport, muzică, meditații, cursuri ) și cerintele locului de muncă, motiv pentru care serviciul nostru de transport copii și închiriere mașini vine în ajutorul dumneavoastră pentru a echilibra agenda dumneavoastră și pentru a vă degreva de această grija.

 
Oferind soluții personalizate de transport copii, am demonstrat că suntem un partener de încredere cu care colaborarea se menține nu doar in perioada anului școlar ci și in vacanțe pentru diverse activități ale copiilor.