Transport copii Bucuresti

Întelegem faptul că parintii trebuie sa își împartă programul zilei între programul copiilor, care fie că merg la grădiniță, școală sau activități extracuriculare ( dans, sport, muzică, meditații, cursuri ) și cerintele locului de muncă. Din acest motiv Firma Mouserent a dezvoltat un serviciu specializat de transport copii și închiriere auto cu șofer, care vine în ajutorul parinților pentru a echilibra agenda zilnică a acestora.
Serviciul de transport copii oferit de Firma Mouserent reprezintă una dintre cele mai bune solutii pentru:
– Transportul copiilor la scoala, liceu sau after-school;
– Transportul copiilor la gradinita, locuri de joaca, petreceri sau alte diverse activitati
Pentru serviciul de transport copii în București și judetul Ilfov Firma Mouserent pune la dispoziție atât microbuze Mercedes Vito sau Volkswagen T5 cât și autoturisme conduse de șoferi cu experiență în lucrul cu copiii.
Toate autovehiculele sunt dotate cu cele mai noi sisteme de siguranță și aer condiționat.
Deasemenea Firma Mouserent oferă serviciul de închiriere microbuze cu șofer pentru evenimente speciale, activități sportive, recreative sau pentru deplasări în afara orașelor (excursii, vizite, tabere, etc.).
Serviciul de transport copii este disponibil in 3 variante:
1. Abonament lunar cu rate prestabilite
2. Comenzi punctuale de transport copii, anunțate dispeceratului cu 24 h înainte (Taxi copii)
3. Abonament individual
Tariful este de 3,5 lei/copil/km
Pentru o estimare corectă a prețului, va trebui sa avem urmatoarele detalii:
– ruta exacta
– ora de plecare
– tipul de traseu (tur-retur)
– perioada prestarii serviciilor

 

Firma Mouserent cu peste 10 ani de experiență pe piața de închirieri auto și transport din Romania vă asigura tot profesionalismul pentru transportul copiilor în condiții de confort si siguranță.

 

Oferind soluții personalizate de transport copii, am demonstrat că suntem un partener de încredere cu care colaborarea se mentine nu doar in perioada anului scolar ci și in vacanțe pentru diverse activitati ale copiilor.