Închirieri auto cu șofer Bucuresti

Diversificarea activitații de închirieri auto oferită de Firma Mouserent, a venit ca urmare a numeroaselor solicitări din partea clienților noștri multumiți.

 

Astfel că, la cererea clienților, in anul 2010 Firma Mouserent a dezvoltat serviciul de inchirieri auto cu sofer.

 

Folosit inițial pentru diferite evenimente (nunti, botezuri, petreceri) serviciul de inchirieri auto cu sofer s-a dovedit a fi foarte apreciat de clienții care apreciază confortul si profesionalismul oferit de echipa noastră. Șoferii noștri cu o vastă experiență profesională atât pe autoturisme cât și pe microbuze asigură deplasarea în condiții de siguranță și confort.

 

Pentru deplasări în alte orașe din Romania serviciul de închirieri auto cu șofer oferit de firma Mouserent vă asigură o calatorie comoda și sigura la un preț accesibil.

 

Indiferent dacă   veti călători individual sau într-un grup mai mare de prienteni, dacă veti călători cu familia în vacanță și ati putea avea un volum mare de bagaje sau dacă sunt călătorii în interes de afaceri, firma noastră vă asigură serviciul de închirieri auto cu șofer la prețuri accesibile.

 

Trebuie doar să ne transmiteți ce tip de autoturism sau microbuz preferați, în ce perioada, iar noi vă vom contacta in cel mai scurt timp pentru a vă propune cea mai bună soluție.